Voor een Draagarmstelling groot of klein moet u bij de gereedschapknaller zijn.
Kiyoh reviews van klanten
  1. Home
  2. Merken
  3. SP Tools Gereedschap

SP Tools Gereedschap

SP Tools Gereedschap - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

SP Tools professioneel gereedschap

SP tools is het nieuwste merk van professioneel gereedschap in Nederland voor industrie en automotive branche, dit van oorsprong Australische merk heeft wereldwijd een uitstekend reputatie opgebouwd en verovert nu ook de Europese markt.
SP Tools is al sinds 1973 toonaangevend op het gebied van ontwerp en fabricage van profesioneel gereedschap in Azie en Australie
Daarom nu ook in Nederland via Gereedschapknaller.nl en een rijdende winkel voor noord Nederland.
• Professioneel gereedschap van uitstekende kwaliteit.
• Het is tijd voor betaalbaar professioneel gereedschap.
• Meer voor minder.
• Gereedschap van wereldklasse, voor een eerlijke prijs.
• Levenslange garantie op handgereedschap


Professioneel werkplaats inrichting
In de webshop van gereedschapknaller.nl vindt u diverse mogelijkheden om uw werkplaats perfect in te richten

Professioneel Handgereedschap
In de webshop van gereedschapknaller.nl vind je alles op het gebied van professioneel handgereedschap of handgereedschap XXL

Professioneel Accugereedschap
Als professional kun je niet om SP Tools heen. Het Australische topmerk is ijzersterk in het ontwikkelen van professioneel en duurzaam accugereedschap van overtuigende kwaliteit. zie gereedschapknaller.nl

SP Tools Gereedschapswagens
Gereedschapskisten, gereedschapswagens, gereedschapstrolleys of gereedschapssets van SP Tools zijn een absolute musthave voor de professionele monteur.
De gereedschapskisten zijn gemaakt van oersterk, dik plaatmateriaal en voorzien van XL opberglades voor enorm veel opbergruimte. De extra diepe lades rollen op 28 kogellagers en sommige modellen zijn voorzien van 'clicklok' safety hang om onbedoelde opening te voorkomen. Elke lade kan voorzien worden met een speciale EVA foam gevormde insert voor het opbergen van al uw gereedschap.


SP tools Garantie.

SP Tool Boxes - 12 maanden garantie

SP gereedschapskisten zijn gedekt tegen fabricagefouten of defecte materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, abusemisuse en normale slijtage. Tool kisten zijn ontworpen voor gebruik in een workshop situatie. De garantie geldt niet voor het gebruik van de kisten in een mobiele situatie. Alle garantieclaims moet worden teruggestuurd naar een erkende SP Tool dealer.

SP handgereedschap - Levenslange garantie

SP handgereedschap zijn gedekt tegen fabricagefouten of defecte materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, mishandeling, misbruik en normale slijtage. Alle SP handgereedschap zijn ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en indien niet gebruikt voor het beoogde doel, dat zullen ze niet worden gedekt door de levenslange garantie. Tools die mislukken als gevolg van fabricagefouten of fouten kunnen worden teruggestuurd naar een erkende SP Tool dealer voor reparatie of vervanging, naar eigen goeddunken van de SP gereedschappen Europe BV. Vrijstellingen - Alle meetapparatuur (12 maanden garantie), batterij-aangedreven gereedschappen (24 maanden garantie), Air gereedschappen (12 maanden garantie) opvallend en snijgereedschap, batterijen (vrijgesteld van de garantie)

SP Automotive speciale Extra - 12 maanden garantie

SP Automotive speciale Tools zijn gedekt tegen fabricagefouten of defecte materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, mishandeling, misbruik en normale slijtage. Alle SP Automotive Bijzonder Tools zijn ontworpen en geproduceerd voor specifiek doel en indien niet gebruikt voor het beoogde doel, dat zullen ze niet worden gedekt door de 12 maanden garantie. Tools die mislukken als gevolg van fabricagefouten of fouten moeten worden teruggestuurd naar een erkend SP Tool dealer voor reparatie of vervanging, naar eigen goeddunken van de SP gereedschappen Europe BV.

SP Air Tools

SP Air Tools hebben een garantie van 12 maanden vanaf de datum van verkoop aan de eindgebruiker. Deze garantie dekt fabricagefouten en alleen materialen. Accessoires zoals pad, messen, haarpinveren, beitels, klauwplaten en andere dergelijke attachments zijn niet inbegrepen. Producten die worden voor de garantie wordt beweerd te worden teruggestuurd naar een erkende SP Tool dealer met uw naam en adres met voldoende bewijs van de datum van aankoop en een korte beschrijving van het gebrek. Deze garantie is niet van toepassing op producten die zijn gebruikt, misbruikt, gewijzigd of gerepareerd door iemand anders dan een erkende SP Gereedschap Putty. SP Gereedschap Europa's enige verplichting onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging van het defecte product. De beslissing om te herstellen of te vervangen blijft uitsluitend ter beoordeling van SP Gereedschap Europe BV enkel en de reparatie of vervanging worden gerechtvaardigd zoals hierboven beschreven voor het restant van de oorspronkelijke garantieperiode.

SP Accugreedschappen

SP Accugreedschappen hebben een garantie van 24 maanden vanaf de datum van verkoop aan de eindgebruiker. De accu's hebben een garantie van 12 maanden. Deze garantie dekt fabricagefouten en alleen materialen. Producten die worden voor de garantie wordt beweerd te worden teruggestuurd naar een erkende SP Tool dealer met uw naam en adres met voldoende bewijs van de datum van aankoop en een korte beschrijving van het gebrek. Deze garantie is niet van toepassing op producten die zijn gebruikt, misbruikt, gewijzigd of gerepareerd door iemand anders dan een erkende SP Gereedschap Putty. SP Gereedschap Europa's enige verplichting onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging van het defecte product. De beslissing om te herstellen of te vervangen blijft uitsluitend ter beoordeling van SP Gereedschap Europe BV enkel en de reparatie of vervanging worden gerechtvaardigd zoals hierboven beschreven voor het restant van de oorspronkelijke garantieperiode

Nieuwsbrief

Mijn website:

E-mail
Voornaam
Achternaam

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens

Gratis verzending - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
Gratis pakketverzending

Bij een bestelling van € 75,00 of meer

Veilig online betalen


  • iDeal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Visa - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Mastercard - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • PayPal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Bancontact - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

© 2023 Gereedschapknaller.nl |

Gemaakt door Hoogma Webdesign |

Links |

Nieuws |

Wij zijn te vinden op Oostgrunn.nl