De webshop voor echt ál uw gereedschap
Kiyoh reviews van klanten

beoordelingen
schijf een review »

  1. Home
  2. Merken
  3. Rupes

Rupes

Rupes - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

Rupes polijstmachines

RUPES is een familiebedrijf in Italië en is in 1947 opgericht in Milaan. Sinds de oprichting heeft RUPES de inzet om innovatie en kwaliteit te produceren, het bedrijf gedefinieerd als een wereldwijde benchmark fabrikant van professionele elektrische en pneumatische gereedschappen, accessoires en vacuümsystemen.
De focus op het ontwerpen en produceren van producten is in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en het verbeterde werkcomfort definieert elk nieuw productinitiatief.
In de afgelopen jaren heeft RUPES een breed aantal octrooien ontwikkeld en diverse oplossingen gecreëerd, die hebben bijgedragen tot het vereenvoudigen van het werk van vandaag en de toenemende prestaties.

BIGFOOT MarkII
Het verbeteren van de werkkwaliteit en het vereenvoudigen van banen is onze belangrijkste vaardigheid. Wij produceren tools die de manier waarop mensen werken, veranderen, waardoor professionals beter, sneller en effectiever werken. We weten dat de tevredenheid van een goed eindresultaat iets onbetaalbaars is en hard werken om het voor u makkelijk te laten werken. Het BigFoot willekeurige orbitale polijssysteem is speciaal op maat gemaakt voor de professionals die de beste afwerking vereisen. Op basis van een willekeurige orbitale beweging met grotere diameter garandeert het snellere verfcorrectie dan elk ander systeem dat beschikbaar is, waardoor het podium voor de details van de 21e eeuw wordt ingesteld. Uit het RUPES lopend onderzoek worden twee nieuwe machines geboren: twee high-tech orbital polishers voor de gladste polijstervaring ooit. Ontdek de nieuwe LHR21 MarkII & LHR15 MarkII, ontdek het volgende niveau van perfectie. GROTE VOET

BIGFOOT nano DE NIEUWE iBrid GENERATIE

Er komt een revolutie. De nieuwste RUPES-machine is meer dan alleen technologie, het is een ontwerpfilosofie die ons leidt tot de toekomstige evolutie van RUPES. IBrid houdt zich in een tijdperk van innovatie, flexibiliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Het nieuwe iBrid-productieconcept verhoogt de proces-efficiëntie en optimaliseert de gebruikerservaring. De functionaliteit van een batterij en de mogelijkheid van draadloze voeding, alles zonder onderbreking van de taak bij de hand. De dubbele stroomvoorziening wordt aangesloten door multiaction bewegingen in de Nano die de aanpak van reiniging en details zal revolutioneren. De motor met hoge prestaties bespaart energie die optimale prestaties biedt met een lage milieueffect en uiteindelijk energiebesparing. IBrid-technologie is nu een realiteit. Gesteund door de BigFoot familienaam, is zijn stamboom een van betrouwbaarheid en kwaliteit. Gekoppeld met het volledige gamma schuim, verbindingen en accessoires voor vrijwel onbeperkt toepassingen. U zult zeker verrast worden door de nieuwe BigFoot Nano, een multi-action tool, moeiteloos in slechts één hand. Orbitale beweging, roterende beweging, polijsten, schuren, reinigen, alles in één compact, makkelijk te gebruiken systeem.

Gereedschapknaller.nl bied u een ruim assortiment polijstmachines voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Nieuwsbrief

Mijn website:

E-mail
Voornaam
Achternaam
Type de code
Type de code refresh captcha
Gratis verzending - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
Gratis pakketverzending

Bij een bestelling van € 75,00 of meer

Veilig online betalen


  • iDeal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Visa - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Mastercard - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • PayPal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Bancontact - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

© 2019 Gereedschapknaller.nl |

Gemaakt door Hoogma Webdesign |

Links |

Nieuws |

Wij zijn te vinden op Oostgrunn.nl