De webshop voor echt ál uw gereedschap
Kiyoh reviews van klanten

25 beoordelingen
schijf een review »

  1. Home
  2. Merken
  3. Malco

Malco

Malco - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

Malco autoverzorging

Malco werd in 1953 opgericht door Murray Glauberman met zijn vader Abe, met het oog op de productie van schoonmaakwerkzaamheden en industriële specialistische chemicaliën. Murray's broer Lionel Glauberman trad Malco in 1960, en samen de vader en zonen begonnen aan een reeks van uitbreidingen die uiteindelijk het bedrijf zou nemen van een enkel product, een die produceert en verkoopt een brede lijn van chemische producten in binnen- en buitenland.

Tot op heden is Malco nog steeds een familiebedrijf, onder leiding van Stuart Glauberman, Murray's zoon. Malco telt nu bijna 300 mensen en handhaaft zijn hoofdkantoor in Barberton,

Malco producten is ‘de keuze van de Pro's.’

Malco Products heeft een netwerk van onafhankelijke distributeurs in de hele wereld. Gereedschapknaller.nl is dealer en staat voor snellere levering, scherpe prijzen en indien nodig persoonlijke service en een meer uitgebreide uitleg en demonstratie van de Malco producten.

Malco produceert een brede lijn van meer dan 150 producten zoals poetsmiddelen en wassen, interieur reinigers, ontvetters en nog veel meer. Deze producten bieden de gebruiker een brede selectie van keuzes om te voldoen aan de individuen werken stijlen, verschillende functie-eisen en de waarde. Malco opereert in een continue verbetering cultuur die is gericht op kwaliteit, service en het leveren van waarde aan haar klanten. Vanuit onze goed opgeleide R & D chemici om onze klantgerichte verkoop- en distributienetwerk, Malco streeft ernaar om creatieve en innovatieve oplossingen voor de unieke behoeften van elke klant voldoen. Met deze focus op continue verbetering, zijn we in staat om “beste partner van onze klanten.”

Nieuwsbrief

Mijn website:

E-mail
Voornaam
Achternaam

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens

Gratis verzending - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
Gratis pakketverzending

Bij een bestelling van € 75,00 of meer

Veilig online betalen


  • iDeal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Visa - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Mastercard - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • PayPal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Bancontact - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

© 2019 Gereedschapknaller.nl |

Gemaakt door Hoogma Webdesign |

Links |

Nieuws |

Wij zijn te vinden op Oostgrunn.nl