De webshop voor echt ál uw gereedschap
Kiyoh reviews van klanten

beoordelingen
schijf een review »

  1. Home
  2. Merken
  3. Flex

Flex

Flex - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

Flex polijstmachines

In 1922 startten Hermann Ackermann en Hermann Schmitt een bedrijf in Stuttgart-Bad Cannstatt voor het produceren en verkopen van hun nieuwe uitvinding: de MS 6 slijpmachine, voorzien van een flexibele as aangedreven door een elektrische motor. Deze flexibele as was de inspiratie voor de gloednieuwe naam: FLEX. Dus hier vinden we het ontstaan van de huidige merknaam en het werkwoord dat opgenomen werd in de hedendaagse Duitse woordenschat: „flexen”.

Daarom gaat FLEX bij de ontwikkeling van nieuwe machines terug naar waar de machines ingezet worden; de bouwplaats, werkplaats en fabriekshallen. En hier worden de maatstaven waaraan elke FLEX moet voldoen, bepaald.
Daarbij hoort allereerst de lange levensduur van onze machines, het vermogen en functionaliteit. Net zoals het design, de hanteerbaarheid en de veiligheid van een FLEX. En natuurlijk de baanbrekende techniek die steeds nieuwe probleem- oplossingen biedt. Dat wij met deze instelling de juiste koers varen, blijkt uit de hoge mate van tevredenheid waarmee de vakman onze machines dagelijks gebruikt.

Het hart dat in iedere FLEX-machine klopt, is ontstaan in onze motorenfabriek in Steinheim. Hier produceren we een breed scala aan elektro-motoren, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Van volautomatische wikkelmachines voor velden naar de meest moderne poedercoatlijn tot aan geavanceerde draaimachines.
De laatste assemblagetechnologie in motorenproductie, staal- en aluminiumbewerking én de permanente kwaliteitscontrole in dit gehele proces garanderen de hoogste kwaliteit.
De modernste bewerkingsmachines garanderen een hoge flexibiliteit in de assemblage en bieden ons de mogelijkheid om snel op klantwensen te kunnen reageren. Kwaliteits- en functionaliteitscontroles zijn standaard voorschriften.
In onze testruimtes worden nieuwe ontwikkelingen en bestaande producten
continu getest op precisie, duurzaamheid en kwaliteit.

Gereedschapknaller.nl bied u de ideale polijstoplossing voor iedere toepassing.
1. De zachte krachtpatsers Hoge trekkracht bij laag toerental is het kenmerk van de zachte krachtpatsers van FLEX. Reeds bij het starten in het laag toerentalbereik kan je de performantie voelen. Krachtig en perfect gekoeld, zo polijst u zelfs de meest veeleisende oppervlakken. Bijzonder aangenaam is het erg zachte geluid. Dit wordt reeds jaren door de vakman sterk gewaardeerd bij onze legendarische L 602 VR en ook onze PE 14-2 150, PE 14-1 180 zullen u niet teleurstellen.
2. De All-rounders Het uitgebreid toerentalbereik van 1100/1200 t/min tot 3700 t/min kenmerkt deze kleine en handige all-rounders van FLEX. Je kan kiezen tussen de klassieke L 1503 VR met schuifschakelaar en handgreep en de ergonomische versie PE 14-3 125 met slanke greep en geef-gas-schakelaar.
3. De excentrische Met zijn gecombineerde beweging – roterend en excentrisch – simuleert de excentrische polijstmachine de beweging van de menselijke hand. Daarbij blijft het oppervlak koel en wordt een perfecte afwerking verkregen. Gecoate oppervlakken worden niet alleen goed verzegeld en verzorgd, er kan ook hologramvrij worden gepolijst. Bovendien zijn excentrische polijstmachines bij uitstek geschikt voor het verwijderen van polijststrepen en hologrammen.
4. De specialist De polijstmachine L 1202 is geschikt voor het bewerken van hout en roestvrij staal. Deze machine wordt ingezet met extra grote polijstschijven en borstels. Met de PE 8-4 80 kunnen vooral zeer kleine, krappe en moeilijk bereikbare plekken uitstekend worden bewerkt

Nieuwsbrief

Mijn website:

E-mail
Voornaam
Achternaam
Type de code
Type de code refresh captcha
Gratis verzending - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
Gratis pakketverzending

Bij een bestelling van € 75,00 of meer

Veilig online betalen


  • iDeal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Visa - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Mastercard - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • PayPal - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen
  • Bancontact - Webshop Gereedschapknaller.nl online tools kopen

© 2019 Gereedschapknaller.nl |

Gemaakt door Hoogma Webdesign |

Links |

Nieuws |

Wij zijn te vinden op Oostgrunn.nl